Loading...

Roli dhe Misioni i Ambasadorëve të Paqes – Durrës

Me mirënjohje shumë të thellë duam t’ju njoftojmë për aktivitetin më të fundit nga dega [...]

FUSHATA E PROMOVIMIT TË DASHURISË SË PASTËR

Projekti „EDUKIMI I KARAKTERIT HAP I SIGURTË PËR NJË SHOQËRI TË SHËNDOSHË” Shkollat kanë fokus [...]

Konkursi i eseve me temë: “Si Qytetar Global Paqedashës”

Përfundon me sukses konkursi i esesë, me temë: “Si Qytetar Global Paqedashës” bazuar në autobiografinë [...]

Ceremonia e Bekimit

Mullet, Tiranë, Shqipëri
Seminari i CARPit
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Shkrime të tjera

Load More Posts

Shkrime të tjera

Load More Posts