Ku mund të na gjeni

Degët e FFPBB, ose Qendrat tona, gjenden në disa prej qyteteve kryesore të kombit, dhe Zyrat Qëndrore të lëvizjes mund t'i gjeni në Tiranë. Më poshtë mund të gjeni një hartë të vendodhjeve tona dhe kontaktet e secilës degë.

Adresa: Rr. Budi, P. “Rogerd” Nr. 10, Tiranë, Albania
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355 4 4500505

Adresa: Pranë “Qytetit Studenti”, Rr. “Budi”, Pallati 72/7, Tiranë, Shqipëri
E-mail: lola_laci@yahoo.com
Tel: +355696400397

Adresa: Lagjia “Lef Sallata”, Pallati “Kollozit”, K2/2, Vlorë, Shqipëri
E-mail: lubinargjir@yahoo.com
Tel: +355695283334

Adresa: Lagjia “Kala”, Rr. ”Egnatia”, Nr. 43, Elbasan, Shqipëri
E-mail: jtbosi@yahoo.com
Tel: +355694574996
Adresa: Rr. “Jorgo Plaku” Nr. 10, Korçë, Shqipëri
E-mail: hoxha_ermir@yahoo.com
Tel: ++355 69 376 7123

Adresa: Lagjia “Tom Kola”, Pranë Truma e Dugajve të Reja, Shkodër, Shqipëri
E-mail: ardyssheqi2020@gmail.com
Tel: +355696411332

Adresa: Rr. "Zeki Shulemaja", K2/3, Prishtinë, Kosovë
E-mail: savjolakonja@gmail.com
Tel: 049-379-931

Adresa: Lagjia Nr. 18, Rr. “Hysen Kërtusha”, Kati i dytë, mbi restorant "Genti"  Durrës, Shqipëri
E-mail: jani_deni@hotmail.com
Tel: +355696687830

Adresa: Lagjia “1 Maji”, Rr. “Pilo Filka” Fier, Shqipëri
E-mail: stenaermela@gmail.com
Tel: +355699768140

Adresa: Rr. “Komuna e Parisit” Tiranë e Re, Kompleksi “Kika”, Pranë Universitetit “Wisdom”, Kati 2 Ap 2, Tiranë, Shqipëri
E-mail: lindamatraku@hotmail.com
Tel: +355699854324

Adresa:  Pranë market “Hippo”, Rr. “Muhamet Deliu”, Fresk, Tiranë, Shqipëri
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355699854324

Adresa: Fikas, Mullet, Tiranë, Shqipëri
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355695765469

Adresa: Rr. Budi, P. “Rogerd” Nr. 10, Tiranë, Albania
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355 4 4500505

Adresa: Lagjia Nr. 18, Rr. “Ahmet Ramzoti”,  Durrës, Shqipëri
E-mail: jani_deni@hotmail.com
Tel: +355696687830

Adresa: Lagjia “Kala”, Rr. ”Egnatia”, Nr. 43, Elbasan, Shqipëri
E-mail: jtbosi@yahoo.com
Tel: +3556663767123

Adresa: Lagjia “1 Maji”, Rr. “Pilo Filka” Fier, Shqipëri
E-mail: ermelastena30@yahoo.com
Tel: +355699768140

Adresa: Rr. “Jorgo Plaku” Nr. 10, Korçë, Shqipëri
E-mail: hoxha_ermir@yahoo.com
Tel: +3556663767123

Adresa: Lagjia “1 Maji”, Rr. “Zeki Shulemaja” Prishtinë, Kosovë
E-mail: savjolakonja@gmail.com
Tel: 049-379-931

Adresa: Lagjia “Tom Kola”, Pranë Truma e Dugajve të Reja, Shkodër, Shqipëri
E-mail: ardyssheqi2020@gmail.com
Tel: +355696411332

Adresa: Rr. “Komuna e Parisit” Tiranë e Re, Kompleksi “Kika”, Pranë Universitetit “Wisdom”, Kati 2 Ap 2, Tiranë, Shqipëri
E-mail: lindamatraku@hotmail.com
Tel: +355699854324

Adresa:  Pranë market “Hippo”, Rr. “Muhamet Deliu”, Fresk, Tiranë, Shqipëri
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355699854324

Adresa: Fikas, Mullet, Tiranë, Shqipëri
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355695765469

Adresa: Pranë “Qytetit Studenti”, Rr. “Budi”, Pallati 72/7, Tiranë, Shqipëri
E-mail: lola_laci@yahoo.com
Tel: +355696400397

Adresa: Lagjia “Lef Sallata”, Pallati “Kollozit”, K2/2, Vlorë, Shqipëri
E-mail: lubinargjir@yahoo.com
Tel: +355695283334

Presim të na shkruani

Nëse e gjeni veten në parimet e mësipërme, nëse jeni të interesuar të dini diçka më shumë, apo nëse jeni të interesuar për një bashkëpunim me Federatën e Familjes në ndonjë nga degët tona, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në mënyrat e mëposhtme ose të bëheni pjesë e newsletterit tonë.

Presim të na shkruani

Nëse e gjeni veten në parimet e mësipërme, nëse jeni të interesuar të dini diçka më shumë, apo nëse jeni të interesuar për një bashkëpunim me Federatën e Familjes në ndonjë nga degët tona, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në mënyrat e mëposhtme ose të bëheni pjesë e newsletterit tonë.