Loading Events
  • This event has passed.

W-CARP risjell së bashku të rinj nga Shqipëria, Kosova, Koreja, Japonia, Amerika dhe Europa, në trajnimin e rradhës me temë: "Gjej Qëllimin - Ndrysho Jetën"

Përtej mjedisit rinor, W-CARP krijon hapësirën ku të rinjtë natyrshëm të jetojnë për të mirën më të madhe, të punojnë së bashku si një skuadër, të ndihen pronarë të vetes së tyre, qytetit e kombit tonë, dhe të vizualizojnë ëndrra, qëllime e plane të qarta për jetën e tyre!

Ndaj, nëse edhe ti dëshiron të jesh një nga këta të rinj vizionarë, ju mirëpresim më datë 21-23 prill 2017, në Mullet, Tiranës!