Ku mund të na gjeni

Degët e FFPBB, ose Qendrat tona, gjenden në disa prej qyteteve kryesore të kombit, dhe Zyrat Qëndrore të lëvizjes mund t’i gjeni në Tiranë. Më poshtë mund të gjeni një hartë të vendodhjeve tona dhe kontaktet e secilës degë.

Adresa: Rr. Budi, P. “Rogerd” Nr. 10, Tiranë, Albania
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355 694 714 503

Adresa: Pranë “Qytetit Studenti”, Rr. “Budi”, Pallati 72/7, Tiranë, Shqipëri
E-mail: arlinda.elbasani@gmail.com
Tel: +355 69 53 11 661

Adresa: Lagjja “Lef Sallata” Rr. “Ismail Qemali”, Pallati “Kollozi” 11/7, Vlorë, Shqipëri
E-mail: lubinargjir@yahoo.com
Tel: +355 69 52 83 334

Adresa: Lagjia “Kala”, Rr. ”Egnatia”, Nr. 43, Elbasan, Shqipëri
E-mail: juljan.bradasheshi@gmail.com
Tel: +355 69 979 0182

Adresa: Rr. “Jorgo Plaku” Nr. 10, Korçë, Shqipëri
E-mail: hoxha_ermir@yahoo.com
Tel: +355 69 376 7123

Adresa: Lagjia “Tom Kola”, Pranë Truma e Dugajve të Reja, Shkodër, Shqipëri
E-mail: arnoldgrami@gmail.com
Tel: +355 67 648 7001

Adresa: Rr. “Zeki Shulemaja”, K2/3, Prishtinë, Kosovë
E-mail: labpacolli@gmail.com
Tel: 049-379-931

Adresa: Lagjia Nr. 18, Rr. “Hysen Kërtusha”, Perballe me Drejtorine e Policise, siper Princ Bar, kati i III, Dera 11, Durrës, Shqipëri
E-mail: marsidasina93@gmail.com
Tel: +355 69 633 0689

Adresa: Lgj. “Kongresi Permetit”, Rr. “Dhimitër Panda” (Ish Cirku i Vjeter), P.22, Hyrja 3-4, Fier, Shqipëri
E-mail: savjolakonja@gmail.com
Tel: +355 67 69 88 978

Adresa: Rr. “Komuna e Parisit” Tiranë e Re, Kompleksi “Kika”, Pranë Universitetit “Wisdom”, Kati 2 Ap 2, Tiranë, Shqipëri
E-mail: lindamatraku@hotmail.com
Tel: +355699854324

Adresa: Fikas, Mullet, Tiranë, Shqipëri
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355695765469

Adresa: Rr. Budi, P. “Rogerd” Nr. 10, Tiranë, Albania
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355 692 060 270

Adresa: Pranë “Qytetit Studenti”, Rr. “Budi”, Pallati 72/7, Tiranë, Shqipëri
E-mail: lola_laci@yahoo.com
Tel: +355696400397

Adresa: Lagjia “Lef Sallata”, Pallati “Kollozit”, K2/2, Vlorë, Shqipëri
E-mail: lubinargjir@yahoo.com
Tel: +355695283334

Adresa: Lagjia “Kala”, Rr. ”Egnatia”, Nr. 43, Elbasan, Shqipëri
E-mail: jtbosi@yahoo.com
Tel: +355694574996

Adresa: Rr. “Jorgo Plaku” Nr. 10, Korçë, Shqipëri
E-mail: hoxha_ermir@yahoo.com
Tel: +355 69 376 7123

Adresa: Lagjia “Tom Kola”, Pranë Truma e Dugajve të Reja, Shkodër, Shqipëri
E-mail: ardyssheqi2020@gmail.com
Tel: +355696411332

Adresa: Rr. “Zeki Shulemaja”, K2/3, Prishtinë, Kosovë
E-mail: savjolakonja@gmail.com
Tel: 049-379-931

Adresa: Lagjia Nr. 18, Rr. “Hysen Kërtusha”, Kati i dytë, mbi restorant “Genti”  Durrës, Shqipëri
E-mail: jani_deni@hotmail.com
Tel: +355696687830

Adresa: Lagjia “1 Maji”, Rr. “Pilo Filka” Fier, Shqipëri
E-mail: bujarazizi@gmail.com
Tel: +355 68 336 8934
Adresa: Rr. “Sulejman Pitarka”, Nd. 14, H. 4, Ap. 5, Tiranë, Shqipëri
E-mail: arditmatraku@yahoo.com
Tel: +355 685 358 991

Adresa: Fikas, Mullet, Tiranë, Shqipëri
E-mail: sekretaria@federataefamiljes.org
Tel: +355695765469

Presim të na shkruani

Nëse e gjeni veten në parimet e mësipërme, nëse jeni të interesuar të dini diçka më shumë, apo nëse jeni të interesuar për një bashkëpunim me Federatën e Familjes në ndonjë nga degët tona, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në mënyrat e mëposhtme ose të bëheni pjesë e newsletterit tonë.

Presim të na shkruani

Nëse e gjeni veten në parimet e mësipërme, nëse jeni të interesuar të dini diçka më shumë, apo nëse jeni të interesuar për një bashkëpunim me Federatën e Familjes në ndonjë nga degët tona, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në mënyrat e mëposhtme ose të bëheni pjesë e newsletterit tonë.