Le të jetojmë një jetë si një qytetar global paqedashës!

Edhe nëse ju mashtrojnë, vazhdoni të besoni; Edhe nëse ju tradhëtojnë, vazhdoni të falni;
Duajini të gjithë, edhe ata që ju urrejnë; Fshini lotët dhe i mirëprisni me buzëqeshje!

Para se të dëshironi të kontrolloni universin,
së pari duhet të jeni në gjendje të kontrolloni tërësisht vetveten!.

The 20-Minute Hotel Room Workout: 10 Quick Exercises | Nerd Fitness pharmacy steroids for sale Fitness Taco In My Mouth Men’s Tshirt

Rev. Son Mjong Mun

LEXO MË SHUMË RRETH THEMELUESVE

Shqetësimi im nuk është nëse Zoti është në anën tonë. Ajo për të cilën shqetësohem është nëse ne jemi në anën e Zotit, sepse Zoti është gjithmonë në anën e duhur.

Abraham Linkoln

Besimi im është shumë i thjeshtë. Besimi im është mirësia.

Dalai Lama XIV

Ashtu si një qiri nuk mund të digjet pa zjarr, njerëzit nuk mund të jetojnë pa një jetë shpirtërore.

Buddha

Pyetja më e madhe në kohët e sotme është: ‘A po motivohemi prej filozofive materialiste apo prej fuqisë shpirtërore?’

Billy Graham

Jeta është sikur pedalon biçikletën. Për të mbajtur ekuilibrin, duhet të jesh gjithmonë në lëvizje.

Billy Graham

Shkrime dhe Njoftime