HDH Academy with Rev. Shin

Afati i regjistrimeve: 9 janar
Takim udhëzues: 12 janar 2022
Gjuha: anglisht
Të dhënat e Zoom-it: do ju kontaktojmë më email më vonë

Purpose:
1. To find and live a life of Chon Il Guk citizen, to achieve the ideal of God and myself united in love.
2. To find a life style of original human being…
3. To find life of original couple…

Class contents:
1. How can I grow spiritually?
2. How can I awaken my spiritual senses and grow(develop) spiritually?
3. How can I live a life while attending and feeling HP and TPs in daily life?

Qualifications for applicants:
1. For those who wishes to live a sincere and faithful life embodying TPs words.
2. Those who have completed 3 days fasting or are planning to do 3 days fasting.

Kurora e Lavdisë

Kur dyshoj tek njerëzit, ndiej dhimbje.
Kur i gjykoj njerëzit, është e papërballueshme.
Kur i urrej njerëzit, ekzistenca ime nuk ka vlerë.
Mirëpo, nëse besoj, mashtrohem. Nëse dua, tradhtohem.
Vuaj dhe brengosem sonte, me kokën mes duarve; A e kam gabim?
Po, gabim e kam.
Edhe nëse të mashtrojnë, vazhdo të besosh,
Edhe nëse të tradhtojnë, vazhdo të falësh.
Duaji plotësisht, edhe ata që të urrejnë.
Fshiji lotët dhe mirëpriti me buzëqeshje
Ata që nuk dinë gjë tjetër veçse të mashtrojnë,
Edhe ata që tradhtojnë pa ndier keqardhje.
Oh, Perëndi, sa dhemb të duash.
Shikoji duart e mia.
Vëre dorën mbi gjoksin tim.
Zemra po më shpërthen. Çfarë agonie.

Por, kur i desha ata që mu vunë kundër,
unë solla fitore.
Nëse edhe ti ke bërë të njëjtën gjë,
Unë do të të jap Kurorën e Lavdisë.