Më poshtë mund të shihni disa nga videot ku reflektohen momente nga një varietet i gjerë i aktiviteteve të organizuara, që nga vizita e themeluesve të FFPBB në Shqipëri 2005, deri te takimet me Ambasadorët për Paqen, Ceremonitë e Bekimit dhe Seminaret e W-CARP.

[huge_it_videogallery id=”2″]

Presim të na shkruani

Nëse e gjeni veten në parimet e mësipërme, nëse jeni të interesuar të dini diçka më shumë, apo nëse jeni të interesuar për një bashkëpunim me Federatën e Familjes në ndonjë nga degët tona, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në mënyrat e mëposhtme ose të bëheni pjesë e newsletterit tonë.

Presim të na shkruani

Nëse e gjeni veten në parimet e mësipërme, nëse jeni të interesuar të dini diçka më shumë, apo nëse jeni të interesuar për një bashkëpunim me Federatën e Familjes në ndonjë nga degët tona, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në mënyrat e mëposhtme ose të bëheni pjesë e newsletterit tonë.