Raport i Vizitës së Dr. Pak dhe Dr. Moon dhe z. Marion në Shqipëri dhe Kosovë

2017-05-29T08:13:25+01:00

[pdf-embedder url="https://www.federataefamiljes.org/wp-content/uploads/2017/05/Raport-mbi-viziten-e-Dr.-Pak-Dr.-Mun-dhe-Z.-Marion-ne-Shqiperi-dhe-Kosove-10-19-maj-2017.pdf" title="Raport mbi viziten e Dr. Pak, Dr. Mun dhe Z. Marion ne Shqiperi dhe Kosove, 10 - 19 maj 2017!"]

Raport i Vizitës së Dr. Pak dhe Dr. Moon dhe z. Marion në Shqipëri dhe Kosovë2017-05-29T08:13:25+01:00
Go to Top